Aanmeldingsformulier voor Spaanse les groep 8

In de week van 21 januari 2019 start er op maandagmiddag of dinsdagmiddag weer een beginnerscursus Spaans (15 lessen van 50 min.) voor leerlingen van groep 8. De lessen beginnen om 16.00 uur en duren tot 16.50 uur. Wij vragen u vriendelijk op het inschrijfformulier te vermelden op welke dag uw kind ingedeeld kan worden.

Na afloop van de cursus ontvangen de leerlingen een getuigschrift van het Stedelijk Gymnasium Breda.
De kosten voor deze cursus bedragen € 80,=. Na inschrijving volgt een factuur.

Vermeld bij betaling s.v.p. de naam van de leerling/cursus Spaans groep 8.

Er is plaats voor 25 leerlingen per dagdeel. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding. Het is nog niet bekend of de cursus zal plaatsvinden op maandag of dinsdag.

Mocht plaatsing niet lukken, dan kunnen de leerlingen starten in het eerste jaar van hun schoolcarrière op het Stedelijk Gymnasium Breda.

NB:

Indien een leerling na aanmelding tussentijds stopt met de cursus, vindt geen restitutie van lesgeld plaats.

Heb je interesse en ben jij een gemotiveerde leerling, meld je dan vóór de kerstvakantie middels onderstaand formulier aan. Na aanmelding is de inschrijving definitief en is geen restitutie van het lesgeld meer mogelijk.

HIER AANMELDEN VOOR DE BEGINNERSCURSUS SPAANS GROEP 8

Vergeet na het invullen van het formulier niet op verzenden te drukken. Als uw inschrijving geslaagd is, ontvangt u hiervan direct een bevestiging per mail.

Voor- en achternaam leerling
Emailadres ouders
Geboortedatum
Postcode en woonplaats