Tentoonstelling PastPresentFuture Bericht geplaatst op: 11-6-2019

Past­Present­Future
Graag nodigen we je uit voor de opening van de tentoonstelling Past­Present­Future — De wereld van generatie 2000.

Met trots presenteren de leerlingen van zeven voortgezet onderwijs scholen hun werk in een gezamenlijke tentoonstelling.
Van onze school is werk geselecteerd van Meike van der Brugge, Elodie Elshout en Luna Stevens.
In Past­Present­Future brengen zij in beeld hoe onze geschiedenis het heden heeft beïnvloed en hoe er gekeken wordt naar de toekomst.
Tien leerlingen, waaronder Yasmine Janssen uit klas 5, hebben als junior curator de tentoonstelling samengesteld en vormgegeven.

Past­Present­Future wordt feestelijk geopend door wethouder Marianne de Bie op dinsdag 11 juni, Stedelijk Museum Breda, Boschstraat 22, 4811 GH Breda.

Programma:

16.00 Ontvangst

16.30 Verschillende sprekers en officiële opening door Marianne de Bie, wethouder Cultuur

17.00  Bezoek tentoonstelling en borrel

18.30  Einde

Graag aanmelden via info@stedelijkmuseumbreda.nl

We hopen op jullie komst!
Namens de sectie tekenen,
Willy Duffhues

Past­Present­Future is van woensdag 12 juni t/m zondag 14 juli 2019 te zien in NEXT, de projectruimte van het museum. NEXT is gratis toegankelijk.
Stedelijk Museum Breda organiseert ieder jaar een tentoonstelling met de werken van eindexamenleerlingen van het Bredase voortgezet onderwijs:
De Nassau, Markenhage College, Mencia de Mendoza Lyceum, Newmancollege, Onze Lieve Vrouwelyceum, Scala en Stedelijk Gymnasium Breda.
Dit project wordt ondersteund door de Nieuwe Veste, Cultuurwinkel Breda.