Predikaat 'Honours' voor Selma en Friso, chapeau! Bericht geplaatst op: 4-4-2019

Op 2 april hebben Selma Oueddan en Friso van der Hoek na 2,5 jaar hard werken hun HPG project bekroond gezien met mooie lovende woorden, een testimonium en een kunstwerkje. Na het honoursgesprek van 30 minuten met twee examinatoren op het Stedelijk Gymnasium Utrecht, volgde een feestelijke ceremonie.
Wij zijn trots op hun prestatie.

Wat is ook alweer het Honours Project van zelfstandige Gymnasia?
Het HPG is een programma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling in zowel cognitieve, creatieve als interpersoonlijke competenties, die van nut kunnen zijn bij de vervolgopleiding en eigen rol in de maatschappij van de leerling. Het bestaat uit één rijk, verdiepend project of een rijke combinatie van projecten van de leerling zelf, in het kader van het HPG. De leerling stelt zijn eigen leerdoelen.

HPG coördinatoren Marcel van de Winckel en Margriet Barbé