Bijzonder project 10 vierdeklassers samen met leerlingen van Visio Bericht geplaatst op: 3-12-2018

De aftrap van het project ‘Samen op verhaal komen’ was afgelopen vrijdag 30 november al heel bijzonder. Tien vierdeklassers maakten op een ontwapenende manier kennis met tien leerlingen van Visio. Deze leerlingen hebben meerdere beperkingen en het idee achter het project is het bevorderen van het contact tussen leerlingen met en zonder beperking.

In de ochtend had Maarten Wijsman op Omroep Brabant al uitleg gegeven over het project, dat fragment is hier te luisteren. Na afloop heeft Nikki Han een mooi beeldverslag gemaakt dat hier te lezen is. Het vervolg is op donderdag 20 december. Meer informatie is ook te vinden op de website van de organisator, Stichting Landgoed Nuwenhuys (www.nuwenhuys.nl) en bij het vertelatelier (www.vertelatelier.nl).