Fee uit klas 6 doet mee aan Holland Next Top Model Bericht geplaatst op: 31-8-2018

Op maandag 3 september om 20.30 uur kunnen we op RTL5 onze leerling Fee van de Meijs uit klas 6 zien schitteren in het televisieprogramma Hollands Next Top Model (HNTM).

Fee heeft heel lang haar mond moeten houden, want de castings voor dit programma waren al een tijd geleden en ze mag er niets over loslaten om de spanning voor de kijkers niet weg te nemen. Maar nu wordt het dan eindelijk uitgezonden en kunnen we gaan kijken hoe Fee het er van afbrengt. Spannend!

Toevalligerwijs is tegelijk met de uitzending van HNTM op een andere zender het programma Snobs en Sloebers waar onze oud-leerling Marnix Meeuwis aan meedoet. Deze uitzending begint om 20.25 uur op NPO3.

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om uitzendingen later terug te kijken zodat we zowel Fee als Marnix kunnen zien optreden.