Olympiadewedstrijden Bericht geplaatst op: 16-1-2018

Ook dit jaar kunnen onze leerlingen weer meedingen naar hoge scores bij de diverse olympiadewedstrijden.

De inschrijvingen voor de olympiades staan weer open in Magister. De eerste rondes van de olympiades vinden allemaal plaats op school. Voor scheikunde op 26 januari, wiskunde op 29 januari, natuurkunde op 1 februari en biologie op 8 februari. Leerlingen kunnen zich inschrijven tot een week voor de desbetreffende olympiade.

Leerlingen uit klas 4, 5 en/of 6 met deze vakken in hun pakket kunnen zich via Magister inschrijven. Let op: afwezigheid (na aanmelding) bij de olympiade zonder correcte afmelding is ongeoorloofd afwezig. De olympiade van aardrijkskunde is pas in maart, dus die inschrijving gaat pas later open.

Schrijf je nu in!