Reünie 2018

Programma reünie 6 oktober 2018

Zaterdag 6 oktober 2018 zal het Stedelijk Gymnasium weer honderden oud-leerlingen en oud-medewerkers ontvangen in het kader van het 130 jarig bestaan van het gymnasium. De deuren van de school staan open tussen 13.00 en 17.00 uur en er zullen voldoende hapjes en drankjes zijn voor iedereen.

De school zal zodanig worden ingericht dat leerlingen van dezelfde lichtingen elkaar makkelijk kunnen vinden. Tevens zullen enkele oud-docenten lessen verzorgen en zal er een fotograaf aanwezig zijn.
Het is niet mogelijk om bij school te parkeren, de beste parkeergelegenheid is het Chasséveld of de Chassé-parking.

De kosten voor de reünie bedragen € 10,- . Aanmelden gaat via onderstaande link:

Aanmeldingsformulier Reünie 2018

Voor vragen kunt u contact opnemen met Anne-Geerke Hesselink (reunie@gymnasiumbreda.nl)