Het is vandaag:
 
Nieuws archief
3-7-2017
Sarah Heinrich wint de Muziekprijs Jan de Breet
Afgelopen vrijdagavond is in de concertzaal van de Nieuwe Veste de Muziekprijs Jan de Breet uitgereikt aan onze geslaagde eindexamenleerling Sarah Heinrich.
» Lees verder
30-6-2017
Geslaagd in 1e en 2e tijdvak

Het Stedelijk Gymnasium feliciteert de geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma!

Geslaagd in het eerste tijdvak

Geslaagd in het tweede tijdvak

» Lees verder
20-6-2017
Succes tijdens de olympiades
Bram Arts (klas 3D) is vijfde geworden tijdens de finale van de Biologie Olympiade Junior (BOJ) in Velp. Een mooie prestatie en Laurens Smulders (klas 3E) is tweede geworden
» Lees verder
15-6-2017
Tentoonstelling Dromenvanger

Afgelopen dinsdag is met veel tromgeroffel de expositie Dromenvanger in het Stadsarchief geopend. Een initiatief van 6 middelbare scholen en het nieuwe Stedelijk Museum in Breda.

» Lees verder
13-6-2017
Zilver voor Femke van Brunschot

Afgelopen weekend heeft Femke tijdens de landelijke finale NK turnen zilver behaald op de balk en tijdens de meerkamp heeft zij de 6e plaats behaald bij de senioren.

» Lees verder
7-6-2017
Op naar Rio!

Afgelopen weekend heeft Ward van der Schoot (klas 6) zich geplaatst voor de internationale finale van de wiskunde olympiade. Een fantastische prestatie waardoor hij in juli naar Brazilië mag.

» Lees verder
6-6-2017
Finaletoernooi NK schoolhockey

Op vrijdag 2 juni vond de finale van het schoolhockey plaats, waaraan onze school mocht meedoen in de categorie 'jongens jong'.

» Lees verder
3-6-2017
Dromenvanger - Beeldend talent uit het VO
Ontdek de dromen en ideeën van eindexamenleerlingen beeldende vorming in de tentoonstelling Dromenvanger. Zes teams van leerlingen (junior curatoren) brengen de eindexamenwerken van zes scholen samen in een tentoonstelling.
» Lees verder
2-6-2017
Speeddaten met een Professional
Het Project Speeddaten met een Professional - dat we elk jaar organiseren in samenwerking met onze actieve Oudervereniging - was een groot succes.
» Lees verder
29-5-2017
Jazz Talent Award

Vrijdag 26 mei werd de Jazz Talent Award uitgereikt op het Bredase Jazz Festival. Een samenwerking van de Nieuwe Veste, de Stichting Jazz at the Castle en het Breda Jazz Festival om jonge getalenteerde musici te stimuleren op het gebied van jazzmuziek.

» Lees verder
11-5-2017
Veel succes in Kopenhagen
Daan Hoogers, Sean Camps en Tido Houtepen (klas 5) zijn aangekomen in Kopenhagen waar deze week de finale van de EUSO plaatsvindt. Het wedstrijdelement bestaat uit twee ééndaagse praktische opdrachten,
» Lees verder
1-5-2017
Rosa Floris 1e in Brabantse Kunstbende finale!!

Afgelopen zondag, 30 april, vond in de Effenaar in Eindhoven de Noord-Brabantse finale van de Kunstbende 2017 plaats. Rosa Floris, leerlinge uit klas 5, is daarbij 1e geworden in de categorie Expo! 

» Lees verder
1-5-2017
Succes tijdens olympiades
Bram Arts (klas 3D) is 1e geworden tijdens de 2e ronde van de Biologie olympiade junior (BOJ). Ward van der Schoot (klas 6) is 7e geworden tijdens de 2e ronde van de scheikunde olympiade en 9e tijdens de 2e ronde van de natuurkunde olympiade.
» Lees verder
21-4-2017
Succesvolle lezing prof. Ph. Van Haute

Ruim honderd belangstellenden waren aanwezig bij de lezing van prof. Ph. Van Haute, georganiseerd voor het Studium Generale.

» Lees verder
20-4-2017
Taste! Time flies!

Afgelopen vrijdag stonden de leerlingen van klas 1 tot en met 4 te stralen op het podium van het Chassé Theater. Na een half jaar lessen volgen aan de Nieuwe Veste en samen repeteren konden zij eindelijk het eindresultaat daarvan laten zien.  

» Lees verder
Pagina 5 van 23Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste