MEP in Den Bosch een groot succes! Bericht geplaatst op: 22-4-2016

Vandaag is de slotdag van het MEP, het Model Europees Parlement, dit jaar gehouden in Den Bosch.

Zes leerlingen uit de vierde klas hebben zich de hele week, als leden van het Europese jeugdparlement, beziggehouden met actuele politieke onderwerpen en hebben wetsvoorstellen opgesteld. Bovendien is vijfdeklasser Jules Martens commissievoorzitter en Freek Mol lid van het presidium. Tot nu toe doen onze leerlingen het bijzonder goed!

Vandaag, op de slotzitting worden die resoluties aangenomen of verworpen door het parlement.
Dan wordt ook bekend of enkele van onze leerlingen volgend jaar terug mogen komen als commissievoorzitter, lid van het presidium of naar het nationale MEP mogen. Nog even spannend!