Proeflessen

Kom je proeven aan het Stedelijk?
Best lastig voor een leerling van groep 8 om in deze coronatijd een goede keuze te maken voor een middelbare school. De open dagen in Breda gaan helaas niet door en er zal online heel veel informatie gegeven worden, maar leerlingen willen de school die ze serieus overwegen natuurlijk ook een keer van binnen zien en echt de sfeer proeven. Daarom organiseren we op het Stedelijk dit jaar extra veel proeflesmiddagen op de woensdagen. Kom je ook een keertje? Leuk!

Je bent op een proeflessenmiddag welkom van 14.00-16.00 uur. Je gaat niet alleen twee lessen volgen in vakken die op onze school gegeven worden, maar je krijgt ook nog een korte introductie over de school, een rondleiding en een live chatsessie met enkele leerlingen. Dan kan je al je vragen stellen en krijg je hopelijk een goede indruk van het Stedelijk!

Vanwege de coronamaatregelen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dat kan via DIT FORMULIER. Het is niet mogelijk om je meteen voor meerdere proeflessen in te schrijven, maar als je naar een proeflesmiddag bent geweest en je zou graag nog een keertje willen komen dan kan je je daarna nog een keer aanmelden via deze site. Ouders kunnen vanwege de coronamaatregelen helaas niet mee naar binnen.

• Woensdag 9 december: Latijn en Geschiedenis
  • Woensdag 16 december: Wiskunde en Frans