Alvast even eersteklasser!

Meelopen op het Stedelijk om te ervaren hoe het er ‘in het echt’ aan toe gaat op het gymnasium? Dat kan! Deze momenten zijn vooral bedoeld voor de twijfelaars die nog wat meer informatie of gewoon extra gevoel nodig hebben om een goede keuze te kunnen maken. In de week van 14 februari kun je meelopen met een eerste klas. Je krijgt een buddy uit deze klas die jou alles kan vertellen over onze school. Best leuk en misschien ook wel een beetje spannend, toch?

Vanwege de coronamaatregelen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijven kan op deze pagina. Je kan je maar voor één meeloopdag inschrijven. 

We bieden deze meeloopdagen aan op de volgende dagen (mits de scholen open mogen):
Maandag 14 februari, dinsdag 15 februari, woensdag 16 februari, donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari. 
Ongeveer 1 week van tevoren krijg jij een persoonlijke mail waarin staat hoe laat je wordt verwacht en wie je buddy gaat zijn. Je maakt dus een (deel van een) schooldag mee zoals deze in werkelijkheid is! 

Aanmelden voor meeloopdag op maandag 14 februari 2022
Aanmelden voor meeloopdag op dinsdag 15 februari 2022
Aanmelden voor meeloopdag op woensdag 16 februari 2022
Aanmelden voor meeloopdag op donderdag 17 februari 2022
Aanmelden voor meeloopdag op vrijdag 18 februari 2022

Omdat deze meeloopmomenten vallen op gewone schooldagen, gaan we ervan uit dat je daarvoor zelf toestemming vraagt bij je basisschool. Daarnaast rekenen we erop dat je in overleg met je ouders het vervoer van en naar school organiseert. 

Heb je nog vragen, mail naar groep8@gymnasiumbreda.nl.