Alvast even eersteklasser!

Meelopen op het Stedelijk om te ervaren hoe het er ‘in het echt’ aan toe gaat op het gymnasium? Dat kan! Omdat de open dag is weggevallen,organiseren we dit jaar extra veel meeloopmomenten. Die zijn vooral bedoeld voor de twijfelaars die nog wat meer informatie of gewoon extra gevoel nodig hebben om een goede keuze te kunnen maken. Op zo’n meeloopdag ben je welkom van het 2e t/m het 5e lesuur, dat betekent dat je les om 9.00 uur begint (wel handig als je er al wat eerder bent) en dat je om 12.25 uur uit bent. Je loopt dan mee met een buddy uit klas 1 en volgt de lessen van zijn of haar klas. Tussendoor maak je dan ook mee hoe het er in een pauze aan toe gaat. Best leuk en misschien ook wel een beetje spannend, toch?

Vanwege de coronamaatregelen is vooraf inschrijven noodzakelijk. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijven kan via DIT FORMULIER. Je kan je in principe maar voor één meeloopdag inschrijven.

We bieden deze meeloopmomenten aan op de volgende dagen:
Dinsdag 12 januari, donderdag 14 januari, vrijdag 15 januari, dinsdag 19 januari, dinsdag 2 februari, woensdag 3 februari, donderdag 4 februari, vrijdag 5 februari,  dinsdag 23 februari, donderdag 25 februari, vrijdag 26 februari, maandag 1 maart, dinsdag 2 maart, donderdag 4 maart en vrijdag 5 maart.

Omdat deze meeloopmomenten vallen op gewone schooldagen, gaan we ervan uit dat je daarvoor zelf toestemming vraagt bij je basisschool. Daarnaast rekenen we erop dat je in overleg met je ouders het vervoer van en naar school organiseert.

Heb je nog vragen, mail naar groep8@gymnasiumbreda.nl.